Biogenic amines in meat and fermented meat products.
Opis bibliograficzny
Biogenic amines in meat and fermented meat products. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2010 Nr 9 (3) s. 251-263, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2010 Nr 9 (3), s. 251-263
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2011 12:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25946) wydawnictwo ciągłe #25946
PBN ID (hist.): 25946
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.