Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane czynniki wpływające na postrzeganie artykułów spożywczych (wyniki badań empirycznych).

Opis bibliograficzny

Wybrane czynniki wpływające na postrzeganie artykułów spożywczych (wyniki badań empirycznych). [AUT.] AGNIESZKA IZABELA BARUK. Handel Wewn. (Warsz.,1955) 2010 Nr 1 s. 16-22.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Handel Wewnętrzny 2010 Nr 1, s. 16-22
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 sierpnia 2011 10:16
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:19

Identyfikatory

BPP ID: (46, 26020) wydawnictwo ciągłe #26020
PBN ID (hist.): 26020

Metryki

9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się