Zawartość β-karotenu i witaminy C w wybranych produktach z marchwi.
Opis bibliograficzny
Zawartość β-karotenu i witaminy C w wybranych produktach z marchwi. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, AGNIESZKA MALIK, WIESŁAW WÓJCIK. Bromatol. Chem. Toksykol. 2010 T. 43 Nr 2 s. 118-123, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2010 T. 43 Nr 2, s. 118-123
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 sierpnia 2011 11:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptfarm.pl/?pid=102
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26029) wydawnictwo ciągłe #26029
PBN ID (hist.): 26029
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.