Wielkości charakteryzujące rozmrażanie żywności a efektywny czas procesu symulowany numerycznie dla przypadku płyty nieskończonej.
Opis bibliograficzny
Wielkości charakteryzujące rozmrażanie żywności a efektywny czas procesu symulowany numerycznie dla przypadku płyty nieskończonej. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA, DARIUSZ GÓRAL. Chłodnictwo (Warsz.) 1998 T. 33 Nr 2 s. 42-44, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 1998 T. 33 Nr 2, s. 42-44
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 2606) wydawnictwo ciągłe #2606
PBN ID (hist.): 2606
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.