Content of Zn, Cu, Fe and Mn in processed fruit and mixed fruit and vegetable foodstuffs for infants.
Opis bibliograficzny
Content of Zn, Cu, Fe and Mn in processed fruit and mixed fruit and vegetable foodstuffs for infants. [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN. J. Elem. 2011 Vol. 16 Nr 2 s. 287-298, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2011 Vol. 16 Nr 2, s. 287-298
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 sierpnia 2011 13:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 sierpnia 2018 12:43 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.uwm.edu.pl/jold/poj1622011/D…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26115) wydawnictwo ciągłe #26115
PBN ID (hist.): 26115
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,378
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.