Wpływ parametrów ekstruzji na cechy jakościowe błyskawicznych makaronów pełnoziarnistych.
Opis bibliograficzny
Wpływ parametrów ekstruzji na cechy jakościowe błyskawicznych makaronów pełnoziarnistych. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Zesz. Probl. Postęp. Nauk Rol. 2011 z. 558 s. 287-300, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 2011 z. 558, s. 287-300
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 sierpnia 2011 08:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 stycznia 2018 15:08 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.zppnr.sggw.pl/558.pdf
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26121) wydawnictwo ciągłe #26121
PBN ID (hist.): 26121
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.