Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The evaluation of grain and flour quality of spring durum wheat (Triticum durum Desf.).

Opis bibliograficzny

The evaluation of grain and flour quality of spring durum wheat (Triticum durum Desf.). [AUT.] GRZEGORZ SZUMIŁO, LESZEK RACHOŃ, SŁAWOMIR STANKOWSKI. Pol. J. Agron. 2010 No 2 s. 78-82, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Polish Journal of Agronomy 2010 No 2, s. 78-82
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 sierpnia 2011 11:44
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 26151) wydawnictwo ciągłe #26151
PBN ID (hist.): 26151

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się