Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ prostych związków fenolowych na procesy fizjologiczne drożdży Saccharomyces cerevisiae.

Opis bibliograficzny

Wpływ prostych związków fenolowych na procesy fizjologiczne drożdży Saccharomyces cerevisiae. [AUT.] AGATA ŚWIĘCIŁO. Zesz. Probl. Postęp. Nauk Rol. 2010 z. 556 Cz. I s. 483-491, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 2010 z. 556 Cz. I, s. 483-491
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 września 2011 10:34
Ostatnia aktualizacja:9 lipca 2018 14:16

Identyfikatory

BPP ID: (46, 26313) wydawnictwo ciągłe #26313
PBN ID (hist.): 26313

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się