Katedra Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii pomaga potrzebującym : cz. 2.
Opis bibliograficzny
Katedra Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii pomaga potrzebującym : cz. 2. [AUT.] MONIKA SKWAREK. Aktual. Uniw. Przyr. Lub. 2011 R. 15 nr 3 (59) s. 23 il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2011 R. 15 nr 3 (59), s. 23 il.
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 września 2011 10:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26372) wydawnictwo ciągłe #26372
PBN ID (hist.): 26372
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.