Wpływ warunków wytwarzania ciasta na proces fermentacji i właściwości fizyczne pieczywa pszennego.
Opis bibliograficzny
Wpływ warunków wytwarzania ciasta na proces fermentacji i właściwości fizyczne pieczywa pszennego. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, DARIUSZ DZIKI, JANUSZ LASKOWSKI. Acta Agrophys. 2011 Vol. 18 Nr 1 (190) s. 131-142, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2011 Vol. 18 Nr 1 (190), s. 131-142
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2011 13:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26380) wydawnictwo ciągłe #26380
PBN ID (hist.): 26380
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.