Accumulation of phenylpropanoids in green and red pepper fruits of semi-hot cultivars Capsicum annuum L.
Opis bibliograficzny
Accumulation of phenylpropanoids in green and red pepper fruits of semi-hot cultivars Capsicum annuum L. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, IRENA PERUCKA. Acta Agrobot. 2010 Vol. 63 nr 2 s. 149-154, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrobotanica 2010 Vol. 63 nr 2, s. 149-154
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 października 2011 13:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ib-pan.krakow.pl/ibwyd/ptbac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26523) wydawnictwo ciągłe #26523
PBN ID (hist.): 26523
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.