Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Phenolic compounds content and the occurrence of fungi on sweet pepper (Capsicum annuum).

Opis bibliograficzny

Phenolic compounds content and the occurrence of fungi on sweet pepper (Capsicum annuum). [AUT.] AGNIESZKA JAMIOŁKOWSKA. Phytopathologia 2010 No 55 s. 65-71, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Phytopathologia 2010 No 55, s. 65-71
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 listopada 2011 13:23
Ostatnia aktualizacja:24 września 2018 07:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 26542) wydawnictwo ciągłe #26542
PBN ID (hist.): 26542

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się