Phenolic compounds content and the occurrence of fungi on sweet pepper (Capsicum annuum).
Opis bibliograficzny
Phenolic compounds content and the occurrence of fungi on sweet pepper (Capsicum annuum). [AUT.] AGNIESZKA JAMIOŁKOWSKA. Phytopathologia 2010 No 55 s. 65-71, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Phytopathologia 2010 No 55, s. 65-71
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 listopada 2011 13:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 września 2018 07:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.au.poznan.pl/ptfit/pdf/P55/P…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26542) wydawnictwo ciągłe #26542
PBN ID (hist.): 26542
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.