Biological value and essential oil content in sweet basil (Ocimum basilicum l.) depending on calcium fertilization and cultivar.
Opis bibliograficzny
Biological value and essential oil content in sweet basil (Ocimum basilicum l.) depending on calcium fertilization and cultivar. [AUT.] KATARZYNA DZIDA. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2010 nr 9 (4) s. 153-161, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus 2010 nr 9 (4), s. 153-161
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 listopada 2011 14:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 sierpnia 2018 12:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.hortorumcultus.actapol.net/p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26553) wydawnictwo ciągłe #26553
PBN ID (hist.): 26553
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,547
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.