Wpływ dodatku razówki owsianej na cechy jakościowe chleba pszennego.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku razówki owsianej na cechy jakościowe chleba pszennego. [AUT.] MAŁGORZATA KASPRZAK, ZBIGNIEW RZEDZICKI, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2011 Nr 1 (74) s. 124-139, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2011 Nr 1 (74), s. 124-139
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 grudnia 2011 13:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26701) wydawnictwo ciągłe #26701
PBN ID (hist.): 26701
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,155
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.