Właściwości herbaty. Część 1. Znaczenie żywieniowe.
Opis bibliograficzny
Właściwości herbaty. Część 1. Znaczenie żywieniowe. [AUT.] MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA. Nauka Przyr. Tech. 2011 Vol. 5 Issue 6 s. 1-11, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2011 Vol. 5 Issue 6, s. 1-11
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 grudnia 2011 07:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.npt.up-poznan.net/volume5/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26721) wydawnictwo ciągłe #26721
PBN ID (hist.): 26721
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.