The use of a novel ferulic acid esterase from Lactobacillus acidophilus K1 for the release of phenolic acids from brewer’s spent grain.
Opis bibliograficzny
The use of a novel ferulic acid esterase from Lactobacillus acidophilus K1 for the release of phenolic acids from brewer’s spent grain. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER, ADAM WAŚKO, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, MONIKA NIEDŹWIADEK, MONIKA BAŃCARZEWSKA. J. Inst. Brew. 2010 Vol. 116 nr 3 s. 293-303, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1002/j.2050-0416.2010.tb00434.x
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Institute of Brewing 2010 Vol. 116 nr 3, s. 293-303
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 stycznia 2012 12:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 sierpnia 2018 12:26 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1002/j.2050-0416.2010.tb00434.x
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26919) wydawnictwo ciągłe #26919
PBN ID (hist.): 26919
Metryki
27,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,897
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.