Foams from heat and ion induced whey protein gels.
Opis bibliograficzny
Foams from heat and ion induced whey protein gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. Eur. Dairy Mag. 2010 nr 2 s. 10-11.
Szczegóły publikacji
Źródło:
European Dairy Magazine 2010 nr 2, s. 10-11
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 lutego 2012 12:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27044) wydawnictwo ciągłe #27044
PBN ID (hist.): 27044
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.