Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The use of an extracellular ferulic acid esterase from Lactobacillus acidophilus K1 for the release of phenolic acids during mashing.

Opis bibliograficzny

The use of an extracellular ferulic acid esterase from Lactobacillus acidophilus K1 for the release of phenolic acids during mashing. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER. J. Inst. Brew. 2011 Vol. 117 nr 3 s. 427-434, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1002/j.2050-0416.2011.tb00489.x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of the Institute of Brewing 2011 Vol. 117 nr 3, s. 427-434
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 lutego 2012 13:42
Ostatnia aktualizacja:8 sierpnia 2018 13:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 27053) wydawnictwo ciągłe #27053
PBN ID (hist.): 27053

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,660
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się