The use of an extracellular ferulic acid esterase from Lactobacillus acidophilus K1 for the release of phenolic acids during mashing.
Opis bibliograficzny
The use of an extracellular ferulic acid esterase from Lactobacillus acidophilus K1 for the release of phenolic acids during mashing. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER. J. Inst. Brew. 2011 Vol. 117 nr 3 s. 427-434, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1002/j.2050-0416.2011.tb00489.x
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Institute of Brewing 2011 Vol. 117 nr 3, s. 427-434
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 lutego 2012 13:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 sierpnia 2018 13:23 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1002/j.2050-0416.2011.tb00489.x
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27053) wydawnictwo ciągłe #27053
PBN ID (hist.): 27053
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,660
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.