Wpływ obróbki cieplnej na jakość cukinii.
Opis bibliograficzny
Wpływ obróbki cieplnej na jakość cukinii. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, AGNIESZKA STAREK. Inż. Rol. 2011 Nr 6 (131) s. 223-229, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2011 Nr 6 (131), s. 223-229
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 marca 2012 13:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ir.ptir.org/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27203) wydawnictwo ciągłe #27203
PBN ID (hist.): 27203
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.