Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ obróbki cieplnej na jakość cukinii.

Opis bibliograficzny

Wpływ obróbki cieplnej na jakość cukinii. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, AGNIESZKA STAREK. Inż. Rol. 2011 Nr 6 (131) s. 223-229, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2011 Nr 6 (131), s. 223-229
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 marca 2012 13:38
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 27203) wydawnictwo ciągłe #27203
PBN ID (hist.): 27203

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się