Właściwości mechaniczne tekstury ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.
Opis bibliograficzny
Właściwości mechaniczne tekstury ciasta biszkoptowo-tłuszczowego. [AUT.] ELŻBIETA KUSIŃSKA, AGNIESZKA STAREK. Inż. Rol. 2011 Nr 5 (130) s. 157-164, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2011 Nr 5 (130), s. 157-164
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 marca 2012 13:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ir.ptir.org/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27212) wydawnictwo ciągłe #27212
PBN ID (hist.): 27212
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.