Comparison of basic chemical and mineral composition in edible parts of chosen pear cultivars produced in Podkarpackie province.
Opis bibliograficzny
Comparison of basic chemical and mineral composition in edible parts of chosen pear cultivars produced in Podkarpackie province. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, PIOTR KICZOROWSKI. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2011 Nr 10 (4) s. 153-169, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus 2011 Nr 10 (4), s. 153-169
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 marca 2012 12:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 sierpnia 2018 12:39 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/action/getf…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27240) wydawnictwo ciągłe #27240
PBN ID (hist.): 27240
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,393
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.