Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Comparison of basic chemical and mineral composition in edible parts of chosen pear cultivars produced in Podkarpackie province.

Opis bibliograficzny

Comparison of basic chemical and mineral composition in edible parts of chosen pear cultivars produced in Podkarpackie province. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, PIOTR KICZOROWSKI. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2011 Nr 10 (4) s. 153-169, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 marca 2012 12:30
Ostatnia aktualizacja:6 sierpnia 2018 12:39

Identyfikatory

BPP ID: (46, 27240) wydawnictwo ciągłe #27240
PBN ID (hist.): 27240

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,393
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się