Właściwości fizykochemiczne chleba mieszanego z dodatkami roślinnymi.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne chleba mieszanego z dodatkami roślinnymi. [AUT.] ELŻBIETA KUSIŃSKA. Zesz. Probl. Postęp. Nauk Rol. 2011 z. 563 s. 99-104, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 2011 z. 563, s. 99-104
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 marca 2012 09:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.zeszytyproblemowe.pan.pl/ind…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27511) wydawnictwo ciągłe #27511
PBN ID (hist.): 27511
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.