Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effects of blanching on some physical properties and processing recovery of sweet corn cobs.

Opis bibliograficzny

Effects of blanching on some physical properties and processing recovery of sweet corn cobs. [AUT.] MARIUSZ SZYMANEK. Food Bioproc. Tech. (Print) 2011 Vol.7 Issue 4 s. 1164-1171, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s11947-009-0246-3
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Food and Bioprocess Technology 2011 Vol.7 Issue 4, s. 1164-1171
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 marca 2012 11:08
Ostatnia aktualizacja:15 czerwca 2018 13:39

Identyfikatory

BPP ID: (46, 27558) wydawnictwo ciągłe #27558
PBN ID (hist.): 27558

Metryki

45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,703
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się