Effects of blanching on some physical properties and processing recovery of sweet corn cobs.
Opis bibliograficzny
Effects of blanching on some physical properties and processing recovery of sweet corn cobs. [AUT.] MARIUSZ SZYMANEK. Food Bioproc. Tech. (Print) 2011 Vol.7 Issue 4 s. 1164-1171, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s11947-009-0246-3
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food and Bioprocess Technology 2011 Vol.7 Issue 4, s. 1164-1171
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 marca 2012 11:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2018 13:39 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1007/s11947-009-0246-3
Strona WWW
https://link.springer.com/article/10.10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27558) wydawnictwo ciągłe #27558
PBN ID (hist.): 27558
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,703
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.