Effect of storage time and temperature on Poisson ratio of tomato fruit skin.
Opis bibliograficzny
Effect of storage time and temperature on Poisson ratio of tomato fruit skin. [AUT.] IZABELA KUNA-BRONIOWSKA, BOŻENA GŁADYSZEWSKA, ANNA CIUPAK. Int. Agrophys. 2012 Vol. 26 No. 1 s. 39-44, il. bibliogr., streszcz. sum. DOI: 10.2478/v10247-012-0006-x
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Agrophysics 2012 Vol. 26 No. 1, s. 39-44
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 marca 2012 13:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2018 14:05 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.2478/v10247-012-0006-x
Strona WWW
https://content.sciendo.com/view/journa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27566) wydawnictwo ciągłe #27566
PBN ID (hist.): 27566
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,025
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.