Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of storage time and temperature on Poisson ratio of tomato fruit skin.

Opis bibliograficzny

Effect of storage time and temperature on Poisson ratio of tomato fruit skin. [AUT.] IZABELA KUNA-BRONIOWSKA, BOŻENA GŁADYSZEWSKA, ANNA CIUPAK. Int. Agrophys. 2012 Vol. 26 No. 1 s. 39-44, il. bibliogr., streszcz. sum. DOI: 10.2478/v10247-012-0006-x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Agrophysics 2012 Vol. 26 No. 1, s. 39-44
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 marca 2012 13:04
Ostatnia aktualizacja:15 czerwca 2018 14:05

Identyfikatory

BPP ID: (46, 27566) wydawnictwo ciągłe #27566
PBN ID (hist.): 27566

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,025
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się