Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Spirulina enhances the viability of Lactobacillus rhamnosus E/N after freeze-drying in a protective medium of sucrose and lactulose.

Opis bibliograficzny

Spirulina enhances the viability of Lactobacillus rhamnosus E/N after freeze-drying in a protective medium of sucrose and lactulose. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, ADAM WAŚKO, MAGDALENA POLAK-BERECKA, AGNIESZKA KUBIK-KOMAR, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. Lett. Appl. Microbiol 2011 Vol. 53 Issue 1 s. 79–83 il., bibliogr. DOI: 10.1111/j.1472-765X.2011.03068.x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Letters in Applied Microbiology 2011 Vol. 53 Issue 1, s. 79–83 il., bibliogr.
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 kwietnia 2012 14:38
Ostatnia aktualizacja:7 sierpnia 2018 12:52

Identyfikatory

BPP ID: (46, 27617) wydawnictwo ciągłe #27617
PBN ID (hist.): 27617

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,622
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się