Spirulina enhances the viability of Lactobacillus rhamnosus E/N after freeze-drying in a protective medium of sucrose and lactulose.
Opis bibliograficzny
Spirulina enhances the viability of Lactobacillus rhamnosus E/N after freeze-drying in a protective medium of sucrose and lactulose. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, ADAM WAŚKO, MAGDALENA POLAK-BERECKA, AGNIESZKA KUBIK-KOMAR, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. Lett. Appl. Microbiol 2011 Vol. 53 Issue 1 s. 79–83 il., bibliogr. DOI: 10.1111/j.1472-765X.2011.03068.x
Szczegóły publikacji
Źródło:
Letters in Applied Microbiology 2011 Vol. 53 Issue 1, s. 79–83 il., bibliogr.
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 kwietnia 2012 14:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 sierpnia 2018 12:52 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1111/j.1472-765X.2011.03068.x
Strona WWW
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/215…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27617) wydawnictwo ciągłe #27617
PBN ID (hist.): 27617
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,622
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.