Effect of storage on texture and microbiological stability of o-w emulsions with inulin.
Opis bibliograficzny
Effect of storage on texture and microbiological stability of o-w emulsions with inulin. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, MONIKA KORDOWSKA-WIATER, AGNIESZKA GLIBOWSKA. Czech J. Food Sci. (Print) 2011 Vol. 29 No. 2 s. 137-144 il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Czech Journal of Food Sciences (Print) 2011 Vol. 29 No. 2, s. 137-144 il., bibliogr.
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 kwietnia 2012 11:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 sierpnia 2018 13:07 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.cabdirect.org/cabdirect/abs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27622) wydawnictwo ciągłe #27622
PBN ID (hist.): 27622
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,522
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.