Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of storage on texture and microbiological stability of o-w emulsions with inulin.

Opis bibliograficzny

Effect of storage on texture and microbiological stability of o-w emulsions with inulin. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, MONIKA KORDOWSKA-WIATER, AGNIESZKA GLIBOWSKA. Czech J. Food Sci. (Print) 2011 Vol. 29 No. 2 s. 137-144 il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Czech Journal of Food Sciences (Print) 2011 Vol. 29 No. 2, s. 137-144 il., bibliogr.
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 kwietnia 2012 11:06
Ostatnia aktualizacja:8 sierpnia 2018 13:07

Identyfikatory

BPP ID: (46, 27622) wydawnictwo ciągłe #27622
PBN ID (hist.): 27622

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,522
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się