Drożdże jako czynniki ochrony biologicznej roślin.
Opis bibliograficzny
Drożdże jako czynniki ochrony biologicznej roślin. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER. Postępy Mikrobiol. 2011 T. 50 z. 2 s. 107-119, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Mikrobiologii 2011 T. 50 z. 2, s. 107-119
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 kwietnia 2012 13:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pm.microbiology.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27633) wydawnictwo ciągłe #27633
PBN ID (hist.): 27633
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,151
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.