Changes in activity during storage and characteristics of superoxide dismutase from hen eggs (Gallus gallus domesticus).
Opis bibliograficzny
Changes in activity during storage and characteristics of superoxide dismutase from hen eggs (Gallus gallus domesticus). [AUT.] JACEK WAWRZYKOWSKI, MARTA KANKOFER. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2011 Vol. 232 Issue 3 s. 479-484, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00217-010-1418-0
Szczegóły publikacji
Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2011 Vol. 232 Issue 3, s. 479-484
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 kwietnia 2012 13:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 sierpnia 2018 13:00 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1007/s00217-010-1418-0
Strona WWW
http://www.springerlink.com/content/x71…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27717) wydawnictwo ciągłe #27717
PBN ID (hist.): 27717
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,566
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.