Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effects of dietary calcium content and vitamin D source on skeletal properties in growing turkeys.

Opis bibliograficzny

Effects of dietary calcium content and vitamin D source on skeletal properties in growing turkeys. [AUT.] MARCIN R. TATARA, WITOLD KRUPSKI, M. JANKOWSKI, Z. ZDUŃCZYK, J. JANKOWSKI, TADEUSZ STUDZIŃSKI. Br. Poult. Sci. 2011 Vol. 52 Issue 6 s. 718-729, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/00071668.2011.631984
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
BRITISH POULTRY SCIENCE 2011 Vol. 52 Issue 6, s. 718-729
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 kwietnia 2012 12:27
Ostatnia aktualizacja:7 sierpnia 2018 13:16

Identyfikatory

BPP ID: (46, 27745) wydawnictwo ciągłe #27745
PBN ID (hist.): 27745

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,005
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się