Effects of dietary calcium content and vitamin D source on skeletal properties in growing turkeys.
Opis bibliograficzny
Effects of dietary calcium content and vitamin D source on skeletal properties in growing turkeys. [AUT.] MARCIN R. TATARA, WITOLD KRUPSKI, M. JANKOWSKI, Z. ZDUŃCZYK, J. JANKOWSKI, TADEUSZ STUDZIŃSKI. Br. Poult. Sci. 2011 Vol. 52 Issue 6 s. 718-729, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/00071668.2011.631984
Szczegóły publikacji
Źródło:
BRITISH POULTRY SCIENCE 2011 Vol. 52 Issue 6, s. 718-729
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 kwietnia 2012 12:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 sierpnia 2018 13:16 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1080/00071668.2011.631984
Strona WWW
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27745) wydawnictwo ciągłe #27745
PBN ID (hist.): 27745
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,005
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.