Poziom etyki polskich i zagranicznych producentów żywności w opiniach nabywców finalnych – wyniki badań.
Opis bibliograficzny
Poziom etyki polskich i zagranicznych producentów żywności w opiniach nabywców finalnych – wyniki badań. [AUT.] AGNIESZKA IZABELA BARUK. Studies & Proceedings of Polish Association for Knowledge Management 2011 Nr 50 s. 191-199 il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Studies & Proceedings of Polish Association for Knowledge Management 2011 Nr 50, s. 191-199 il., bibliogr.
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 kwietnia 2012 14:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27756) wydawnictwo ciągłe #27756
PBN ID (hist.): 27756
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.