Effect of wheat bran addition and screw speed on microstructure and textural characteristics of common wheat precooked pasta-like products.
Opis bibliograficzny
Effect of wheat bran addition and screw speed on microstructure and textural characteristics of common wheat precooked pasta-like products. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, LESZEK MOŚCICKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2011 Vol. 61 nr 2 s. 101-107, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2011 Vol. 61 nr 2, s. 101-107
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 maja 2012 12:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/?p=rec&s_…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27931) wydawnictwo ciągłe #27931
PBN ID (hist.): 27931
Metryki
8,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.