Wpływ różnych sposobów przygotowania ziarna pszenicy do przemiału na wilgotność mąki.
Opis bibliograficzny
Wpływ różnych sposobów przygotowania ziarna pszenicy do przemiału na wilgotność mąki. [AUT.] MARIUSZ KANIA, DARIUSZ ANDREJKO. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2011 nr 10 (1-2) s. 15021, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2011 nr 10 (1-2), s. 15021
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 maja 2012 14:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 lutego 2019 08:54 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/action/getf…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28009) wydawnictwo ciągłe #28009
PBN ID (hist.): 28009
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.