Cechy fizykochemiczne mięsa indyczek rzeźnych utrzymywanych systemem ekstensywnym.
Opis bibliograficzny
Cechy fizykochemiczne mięsa indyczek rzeźnych utrzymywanych systemem ekstensywnym. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, ANTONI BRODACKI. Rocz. Nauk. Pol. Tow. Zootech. 2011 T. 7 Nr 1 s. 39-49, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ROCZNIKI NAUKOWE POLSKIEGO TOWARZYSTWA ZOOTECHNICZNEGO 2011 T. 7 Nr 1, s. 39-49
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 czerwca 2012 13:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ptz.icm.edu.pl/roczniki-ptz/arch…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28045) wydawnictwo ciągłe #28045
PBN ID (hist.): 28045
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.