The chemical composition of essential oil from the fruit of coriander (Coriandrum sativum L.).
Opis bibliograficzny
The chemical composition of essential oil from the fruit of coriander (Coriandrum sativum L.). [AUT.] GRAŻYNA ZAWIŚLAK. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, DDD PHam. 2011 Vol. 24 Nr 2 s. 169-175, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio DDD, Pharmacia 2011 Vol. 24 Nr 2, s. 169-175
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2012 12:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo.umlub.pl/pharmacy/en/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28105) wydawnictwo ciągłe #28105
PBN ID (hist.): 28105
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.