Współczesne trendy usuwania tłuszczu z żywności w aspekcie zdrowej diety człowieka.
Opis bibliograficzny
Współczesne trendy usuwania tłuszczu z żywności w aspekcie zdrowej diety człowieka. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PAWEŁ SOBCZAK, MARIAN PANASIEWICZ. Med. Ogólna Nauki Zdr. 2011 T. 17 Nr 1 s. 23-27, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Ogólna i Nauki o Zdrowiu 2011 T. 17 Nr 1, s. 23-27
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 października 2012 11:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://monz.pl/abstracted.php?level=4&i…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28182) wydawnictwo ciągłe #28182
PBN ID (hist.): 28182
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.