Metody przygotowywania i wytwarzania osłonek do wędlin.
Opis bibliograficzny
Metody przygotowywania i wytwarzania osłonek do wędlin. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2011 Nr 8 (145) s. 24-27, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2011 Nr 8 (145), s. 24-27
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 października 2012 12:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28198) wydawnictwo ciągłe #28198
PBN ID (hist.): 28198
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.