O czym należy pamiętać odnośnie podstawowych wymagań sanitarno-higienicznych w zakładzie mięsnym.
Opis bibliograficzny
O czym należy pamiętać odnośnie podstawowych wymagań sanitarno-higienicznych w zakładzie mięsnym. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2011 Nr 11 (148) s. 28-34, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2011 Nr 11 (148), s. 28-34
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 października 2012 13:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28204) wydawnictwo ciągłe #28204
PBN ID (hist.): 28204
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.