Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

O czym należy pamiętać odnośnie podstawowych wymagań sanitarno-higienicznych w zakładzie mięsnym.

Opis bibliograficzny

O czym należy pamiętać odnośnie podstawowych wymagań sanitarno-higienicznych w zakładzie mięsnym. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2011 Nr 11 (148) s. 28-34, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rzeźnik Polski 2011 Nr 11 (148), s. 28-34
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 października 2012 13:18
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28204) wydawnictwo ciągłe #28204
PBN ID (hist.): 28204

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się