Zawartość związków przeciwutleniających w wybranych warzywach kapustnych.
Opis bibliograficzny
Zawartość związków przeciwutleniających w wybranych warzywach kapustnych. [AUT.] ANNA CZECH, ELŻBIETA RUSINEK. Bromatol. Chem. Toksykol. 2012 T. 45 Nr 1 s. 59-65, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2012 T. 45 Nr 1, s. 59-65
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 października 2012 16:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptfarm.pl/?pid=102
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28226) wydawnictwo ciągłe #28226
PBN ID (hist.): 28226
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.