Wpływ przedsiewnej stymulacji nasion światłem czerwonym na zawartość składników pokarmowych w nasionach pokolenia potomnego rzepaku ozimego. II. Zawartość i skład kwasów tłuszczowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ przedsiewnej stymulacji nasion światłem czerwonym na zawartość składników pokarmowych w nasionach pokolenia potomnego rzepaku ozimego. II. Zawartość i skład kwasów tłuszczowych. [AUT.] JOANNA DZIAMBA, SZYMON DZIAMBA. Rośl. Oleiste 2011 T. 32 z. 2 s. 249-256.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rośliny Oleiste 2011 T. 32 z. 2, s. 249-256
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 października 2012 13:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28279) wydawnictwo ciągłe #28279
PBN ID (hist.): 28279
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.