Wpływ procesów barotermicznych na możliwość wprowadzenia dodatków płynnych i stabilność składników biologicznie czynnych.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesów barotermicznych na możliwość wprowadzenia dodatków płynnych i stabilność składników biologicznie czynnych. [AUT.] JÓZEF GROCHOWICZ, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, SŁAWOMIR WALCZYŃSKI, HELENA PODGÓRSKA. Biul. Nauk. Przem. Pasz. 1998 R. 37 nr 1/2 s. 63-75, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego 1998 R. 37 nr 1/2, s. 63-75
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 2836) wydawnictwo ciągłe #2836
PBN ID (hist.): 2836
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.