Phenolic compounds and antioxidant activity of fractions extraced from Capsicum annuum L.
Opis bibliograficzny
Phenolic compounds and antioxidant activity of fractions extraced from Capsicum annuum L. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2011 Vol. 61, Suppl. 1 s. 54.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2011 Vol. 61, Suppl. 1, s. 54
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 października 2012 13:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/?p=rec&s_…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28384) wydawnictwo ciągłe #28384
PBN ID (hist.): 28384
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.