Wpływ blanszowania na wybrane wyróżniki jakości przechowywanych zamrożonych korzeni chrzanu.
Opis bibliograficzny
Wpływ blanszowania na wybrane wyróżniki jakości przechowywanych zamrożonych korzeni chrzanu. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA, KATARZYNA KOZŁOWICZ, NATALIA DROZD. Chłodnictwo (Warsz.) 2012 T. 47 Nr 9 s. 34-36, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2012 T. 47 Nr 9, s. 34-36
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 października 2012 12:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28452) wydawnictwo ciągłe #28452
PBN ID (hist.): 28452
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.