Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes of protein content and its fractions in bovine milk from different breeds subject to somatic cell count.

Opis bibliograficzny

Changes of protein content and its fractions in bovine milk from different breeds subject to somatic cell count. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, JOANNA BARŁOWSKA. J. Dairy Sci. 2011 Vol. 94 Nr 2 s. 684–691, il., bibliogr., DOI: dx.doi.org/10.3168/jds.2010-3217.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 2011 Vol. 94 Nr 2, s. 684–691
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 października 2012 12:44
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28453) wydawnictwo ciągłe #28453
PBN ID (hist.): 28453

Metryki

45,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,564
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się