Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nutritional value and technological suitability of milk from various animal species used for dairy production.

Opis bibliograficzny

Nutritional value and technological suitability of milk from various animal species used for dairy production. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, MAGDALENA SZWAJKOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOLANTA KRÓL. Compr. Rev. Food Sci. Food Saf. 2011 Vol. 10 Issue 6 s. 291-302, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/j.1541-4337.2011.00163.x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 października 2012 12:59
Ostatnia aktualizacja:6 sierpnia 2018 13:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28458) wydawnictwo ciągłe #28458
PBN ID (hist.): 28458

Metryki

45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,724
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się