Nutritional value and technological suitability of milk from various animal species used for dairy production.
Opis bibliograficzny
Nutritional value and technological suitability of milk from various animal species used for dairy production. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, MAGDALENA SZWAJKOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOLANTA KRÓL. Compr. Rev. Food Sci. Food Saf. 2011 Vol. 10 Issue 6 s. 291-302, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/j.1541-4337.2011.00163.x
Szczegóły publikacji
Źródło:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety 2011 Vol. 10 Issue 6, s. 291-302
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 października 2012 12:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 sierpnia 2018 13:21 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1111/j.1541-4337.2011.00163.x
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28458) wydawnictwo ciągłe #28458
PBN ID (hist.): 28458
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,724
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.