Zmiana zawartości białka surowego i tłuszczu w okrywie nasiennej bobu podczas kiełkowania.
Opis bibliograficzny
Zmiana zawartości białka surowego i tłuszczu w okrywie nasiennej bobu podczas kiełkowania. [AUT.] BOŻENA GŁADYSZEWSKA. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2012 nr 11 (1-2) s. 43-49, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2012 nr 11 (1-2), s. 43-49
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 listopada 2012 13:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 lutego 2019 08:51 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/action/getf…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28581) wydawnictwo ciągłe #28581
PBN ID (hist.): 28581
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.