Powłoki jadalne i ich wpływ na jakość i trwałość owoców i warzyw.
Opis bibliograficzny
Powłoki jadalne i ich wpływ na jakość i trwałość owoców i warzyw. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, MONIKA SUŁKOWSKA, FRANCISZEK KLUZA. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2011 nr 10 (3-4) s. 35-45, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2011 nr 10 (3-4), s. 35-45
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 listopada 2012 13:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 lutego 2019 08:56 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/action/getf…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28582) wydawnictwo ciągłe #28582
PBN ID (hist.): 28582
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.