Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Heat transfer coefficient in impingement fluidization freezing of vegetables and its prediction.

Opis bibliograficzny

Heat transfer coefficient in impingement fluidization freezing of vegetables and its prediction. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA. Int. J. Refrig. 2012 Vol. 35 Issue 4 s. 871-879, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.ijrefrig.2011.11.010
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Journal of Refrigeration 2012 Vol. 35 Issue 4, s. 871-879
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 listopada 2012 13:57
Ostatnia aktualizacja:15 czerwca 2018 13:59

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28633) wydawnictwo ciągłe #28633
PBN ID (hist.): 28633

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,793
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się