Effect of preliminary grinding of the wheat grain on the pulverizing process.
Opis bibliograficzny
Effect of preliminary grinding of the wheat grain on the pulverizing process. [AUT.] DARIUSZ DZIKI. J. Food. Eng. 2011 Vol. 104, Issue 4 s. 585-591, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2011.01.021
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2011 Vol. 104, Issue 4, s. 585-591
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 grudnia 2012 12:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 sierpnia 2018 12:39 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.jfoodeng.2011.01.021
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28682) wydawnictwo ciągłe #28682
PBN ID (hist.): 28682
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,414
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.