Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Comparison of the essential oil content in different the anatomical parts of garlic (Allium sativum L.).

Opis bibliograficzny

Comparison of the essential oil content in different the anatomical parts of garlic (Allium sativum L.). [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, JAN DYDUCH. Allium and Umbelliferae Improvement Newsletter 2010 vol. 20 s. 10-15, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 grudnia 2012 10:18
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28811) wydawnictwo ciągłe #28811
PBN ID (hist.): 28811

Metryki

2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się