Comparison of the essential oil content in different the anatomical parts of garlic (Allium sativum L.).
Opis bibliograficzny
Comparison of the essential oil content in different the anatomical parts of garlic (Allium sativum L.). [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, JAN DYDUCH. Allium and Umbelliferae Improvement Newsletter 2010 vol. 20 s. 10-15, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Allium and Umbelliferae Improvement Newsletter 2010 vol. 20, s. 10-15
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 grudnia 2012 10:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28811) wydawnictwo ciągłe #28811
PBN ID (hist.): 28811
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.