Jakość mięsa i wyrobów mięsnych produkowanych metodami ekologicznymi.
Opis bibliograficzny
Jakość mięsa i wyrobów mięsnych produkowanych metodami ekologicznymi. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK. Nauka Przyr. Tech. 2012 Vol. 6 Issue 1 s. 1-9 (#3) il. bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2012 Vol. 6 Issue 1, s. 1-9 (#3) il. bibliogr.
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 grudnia 2012 13:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.npt.up-poznan.net/volume6/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28844) wydawnictwo ciągłe #28844
PBN ID (hist.): 28844
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.